Sobre Moixons.com

Darrere d'aquest blog hi ha un moixonaire amb ganes de compartir la seva afició al ocells. El meu nom és Enric Pàmies i visc a Reus.
Moixons.com neix el 4 de desembre de 2018 per satisfer una necessitat important, que no és més que la meva pròpia necessitat de compartir amb vosaltres les meves observacions, fotos d'algunes espècies, llocs on veure ocells, llibres, pel·lícules o documentals relacionats amb les aus que us vull recomanar, i un llarguíssim etcètera.

I d'on ve aquest nom? A diferents parts de Catalunya fem servir la paraula "moixó" com a sinònim d'ocell, habitualment referint-nos a ocells petits, com la majoria de passeriformes. Tot i això aquí us mostraré fotos d'ocells de tot tipus.


També administro dos blogs ornitològics més:
- Birding Catalunya: Informació sobre ornitologia a Catalunya
- Herrerillo.com: Blog en castellà sobre ornitologia: espècies, llocs on observar ocells, ...

A part de tenir una important afició a l'ornitologia també m'agrada la fauna i la natura en general, amb un especial interès per les tortugues des que tenia 13 anys.
L'afició a l'ornitologia també va molt lligada amb la fotografia, i per tant podríem dir que aquestes dues aficions es retroalimenten ja que sempre busco fer millors fotografies dels diferents moixons que vaig trobant.

Des del mes d'octubre de 2018 col·laboro amb l'associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN), donant un cop de mà en les diferents activitats que fan i a més a més dirigint el Club de les Mallerengues CEN, una secció que té com a objectiu realitzar sortides en família per aprendre les primeres nocions d'ornitologia.
Soc també soci de l'Institut Català d'Ornitologia (ICO) i de SEO/Birdlife.

Per tant, espero que també us pugui ser d'utilitat tot el que aquí us explicaré.
I si teniu dubtes o suggeriments em podeu escriure a birding.catalunya@gmail.com

Algunes entrades sobre nosaltres:
- Benvinguts a Moixons.com


bruel
El bruel, el primer moixonet que ha vist aquest blog